“Нам вдалося отримати цікаву інформацію у справі про смерть Валентини Семенюк-Самсоненко”, – Жукович

Слідство у справі про смерть колишнього керівника Фонду державного майна України Валентини Семенюк – Самсоненко просунулося. Про це сьогодні, 15 вересня, повідомляє начальник ВЗГ ГУ МВС України в Київській області Микола Жукович. За його словами, на сьогоднішній день жодна з версій у слідства ще не відпала.

«Нині всі необхідні експертні дослідження ще не завершені. З цієї причини, як і колись, фахівці відпрацьовують різні версії смерті, серед яких вбивство та самогубство», – прокоментував деталі слідства Микола Жукович. Крім цього, як підкреслив правоохоронець, слідство на місці не стоїть.

Related Post

«У ході розслідування нам вдалося отримати деяку цікаву інформацію, проте на даному етапі розголошувати її рано», – заявив Микола Жукович.

Як повідомлялося раніше, Валентина Семенюк – Самсоненко була виявлена ​​мертвою 27 серпня в власному будинку в Києво – Святошинському районі Київської області. Правоохоронці за фактом смерті  відкрито кримінальне провадження. Нагадаємо, що Семенюк очолювала Фонд державного майна України в період з 2005-2008 рік.

Leave a Comment