fbpx
Право

“Нам вдалося отримати цікаву інформацію у справі про смерть Валентини Семенюк-Самсоненко”, – Жукович

Слідство у справі про смерть колишнього керівника Фонду державного майна України Валентини Семенюк – Самсоненко просунулося. Про це сьогодні, 15 вересня, повідомляє начальник ВЗГ ГУ МВС України в Київській області Микола Жукович. За його словами, на сьогоднішній день жодна з версій у слідства ще не відпала.

«Нині всі необхідні експертні дослідження ще не завершені. З цієї причини, як і колись, фахівці відпрацьовують різні версії смерті, серед яких вбивство та самогубство», – прокоментував деталі слідства Микола Жукович. Крім цього, як підкреслив правоохоронець, слідство на місці не стоїть.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

«У ході розслідування нам вдалося отримати деяку цікаву інформацію, проте на даному етапі розголошувати її рано», – заявив Микола Жукович.

Як повідомлялося раніше, Валентина Семенюк – Самсоненко була виявлена ​​мертвою 27 серпня в власному будинку в Києво – Святошинському районі Київської області. Правоохоронці за фактом смерті  відкрито кримінальне провадження. Нагадаємо, що Семенюк очолювала Фонд державного майна України в період з 2005-2008 рік.

Читайте також: