fbpx
Політика

Росія вирішила відстрочити введення мит для України

 Росія не буде вводити мита для України протягом того терміну, на який відкладена імплементація угоди про асоціацію України та ЄС. Про це повідомив журналістам глава Мінекономрозвитку РФ Олексій Улюкаєв, передає УНН.

"До тієї дати, про яку ми домовилися, до кінця 2015 року, Російська Федерація в рамках цієї дати бере на себе зобов’язання не застосовувати захисні заходи", – сказав Улюкаєв, відповідаючи на питання про те, чи буде фактично Росія переводити Україну на режим найбільшого сприяння.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Нагадаємо, єврокомісар з торгівлі Карел де Гюхт за підсумками міністерських консультацій у форматі Росія – Україна -ЄС з імплементації угоди про асоціацію повідомив, що тимчасове застосування угоди про асоціацію ЄС і України відкладено до 31 грудня 2015 року.

"Ми досягли угоди між міністром Клімкіним, міністром Улюкаєвим і мною. Ми відтермінуємо тимчасове застосування угоди про асоціацію до 31 грудня наступного року", – сказав він.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Джерело: УНН

Читайте також: