fbpx
Політика

Колишній радник Путіна: “Війна триватиме, адже сторони не досягли поставлених цілей”

Основне завдання нинішнього режиму припинення вогню – створити відчуття, що війна на сході України закінчилася. Так вважає колишній радник російського лідера Володимира Путіна Андрій Ілларіонов. Як заявив політик в інтерв’ю «Гордон», у нього особисто немає інформації про те, що в Україні готується військове вторгнення з боку окупованого Кримського півострова.

«З вірогідністю в 100 % я про це говорити не можу. Але можу точно припустити, що такого роду побоювання стали результатом певної дезінформаційної кампанії. За останні 7 місяців з нею ми вже неодноразово стикалися», – прокоментував свою точку зору колишній радник глави Російської Федерації Андрій Ілларіонов.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Я думаю, що зараз завдання перемир’я полягає в тому, щоб створити відчуття заспокоєння. Скільки саме зможе продовжитися це перемир’я, мені невідомо, але, судячи з попередніх випадків, режим припинення вогню може тривати як кілька тижнів, так і кілька місяців», – припустив російський експерт Андрій Ілларіонов.

За словами Андрія Ілларіонова, війна на сході України однозначно буде продовжуватися, так як сторонам не вдалося досягти своїх стратегічних цілей.

Читайте також: