fbpx
Політика

У Миколаєві маркуватимуть російські товари

Миколаївська міська рада зобов’язала суб’єктів господарювання на території міста додатково маркувати товари російського походження і розміщувати їх на окремих полицях. Як повідомили в прес – службі міськради, відповідне рішення прийнято в ході сесії.

 "Кожен роздрібний покупець повинен мати для себе право визначитися, чи варто купувати продукцію, вироблену на території, яка фінансує терористичні організації в Україні", – сказав автор проекту рішення депутат Олег Мудрак.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Крім маркування, інформація про товари російського походження повинна бути розміщена на спеціальних стендах, а громадськість міста слід інформувати про їхню наявність в торгових закладах міста та МАФах.

 Також на телеканалах міста транслюватимуть соціальні рекламні ролики про єдність країни для формування патріотизму. Крім того, одним із пунктів рішення сесія міської ради рекомендує суб’єктам господарювання утриматися від торгівлі товарами російського виробництва.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Джерело: УНІАН

Читайте також: