fbpx
Футбол

«У Маріуполі обстановка спокійна», – Кулач

Нападаючий маріупольського «Іллічівця» Владислав Кулач був одним з тих гравців, які кували шлях молодіжної збірної України в плей – офф Євро – 2015. Два м’ячі форварда «Іллічівця» в ворота збірної Ліхтенштейну значно допомогли українській «молодіжці». Тим не менш, розмова з Кулачом пішла про нинішню обстановку в Маріуполі і в команді. Слова гравця передає агентство «Спорт- експрес в Україні».

Першим ділом у Кулача поцікавилися, чи впливає нинішня напружена ситуація на команду «докорінно».

«Я не знаю як щодо «докорінно», але те, що ситуація впливає, це однозначно. Ми всі живемо і тренуємося в Маріуполі, а свої домашні матчі в цьому місті не маємо права проводити. Виходить, що всі матчі у нас виїзні. Зараз вся команда переживає через те, що коїться в країні», – заявив Кулач.

Як пояснив форвард «Іллічівця», навіть у нинішній обстановці багато партнерів по команді з сім’ями проживають саме в Маріуполі. Також футболіст вважає, що «Іллічівець» стартував в чемпіонаті дійсно погано. На такий старт у Прем’єр- лізі, крім вищевказаних причин, вплинули й інші фактори.

Також футболіста попросили прокоментувати інформацію про те, що до наступного матчу в рамках Прем’єр-ліги команда також готується в Маріуполі.

«Цілком правильно, ми готуємося в Маріуполі. До наступного матчу в чемпіонаті ми готуємося в звичайному режимі, а от грати вже будемо в Дніпропетровську на стадіоні "Метеор"», – підкреслив Кулач.

Після у цього футболіста поцікавилися про нинішню обстановку в Маріуполі. Форвард пояснив, що після приїзду з розташування «молодіжки» нічого незвичайного він не побачив.

«З розмов чув, що на околицях Маріуполя звучали вибухи, але в центрі, на щастя, все спокійно», – підсумував Кулач.

Читайте також: