fbpx
Політика

РФ продовжить нарощувати військову міць для захисту від США і НАТО, – Путін

Президент Російської Федерації Володимир Путін розповів про подальші плани щодо посилення військової могутності своєї країни. Як заявив Володимир Путін, Російська Федерація продовжить нарощувати військову міць за допомогою великих закупівель озброєнь. Таким чином в Російській Федерації хочуть захиститися від будь-яких загроз. Особливо, від загроз з боку НАТО і США. Слова президента Російської Федерації передає агентство The New York Times.

За словами Володимира Путіна, розвиток американської системи протиракетної оборони на Алясці і в Європі є не єдиною загрозою для Російської Федерації.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Існують і інші речі, які нас дуже непокоять. Останнім часом триває військове освоєння космосу, вивчається питання використання стратегічної зброї в неядерному виконанні і так далі. Саме тому з’являється дуже багато нових загроз. А недавно, як вам відомо, в НАТО було прийнято рішення про нарощування своїх сил у східній Європі», – заявив Володимир Путін.

Після цього російський президент звинуватив Північноатлантичний альянс в маніпулюванні подіями в Україні з метою «отримання стратегічної вигоди». Він запевняє, що українська криза була спровокована і створена деякими західними партнерами Російської Федерації. Володимир Путін пояснив, що на сьогоднішній день криза в Україні «використовується для реанімації Північноатлантичного альянсу».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Варто відзначити, що в 2011 році в уряді Російської Федерації вирішили почати модернізацію своєї армії і флоту. Очікується, що на модернізацію в Кремлі до 2020 року витратять понад 500 мільярдів доларів.

«Хочу підкреслити, що все, що ми робимо, це тільки заходи у  відповідь», – запевняє Володимир Путін.

Читайте також: