fbpx
Політика

Клімкін: “ЄС і Україна говорять однією мовою”

Міністр закордонних справ України дав інтерв’ю «5 каналу», в якому висловився про взаємини Російської Федерації і України.

«Критичний діалог» між державами буде продовжуватися, проте Російська Федерація знищила всі попередні зобов’язання і домовленості», – прокоментував ситуацію український міністр Павло Клімкін.

«Україна повинна у всю міць використовувати ситуацію з санкціями проти Російської Федерації, як важіль впливу на країну – агресора. Зараз Україна і Європейський Союз говорять однією мовою, раніше такого не було», – додав глава зовнішньополітичного відомства України Павло Клімкін.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Також, за його словами, західні санкції працюють проти Російської Федерації і довіра до російських компаній, а також до економічного середовища цієї держави, падає. Саме цей факт може стати руйнівним чинником для всієї російської держави.

«Доти, доки не будуть усунені всі економічні санкції проти РФ, Україна має унікальну можливість впливати на Росію», – підкреслив Павло Клімкін.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)


Читайте також: