В Пентагоні нічого не знають про постачання зброї в Україну

Американський міністр оборони Чак Хейгел прокоментував інформацію про те, що в ході саміту НАТО в Уельсі було прийнято рішення поставляти зброю і військову техніку на територію України. За словами міністра оборони Сполучених Штатів Америки, така інформація не відповідає дійсності.

Як повідомлялося раніше, український лідер на прес – конференції з генсеком НАТО заявив про те, що в ході саміту в Уельсі Україна отримає від країн – членів Альянсу високоточну зброю.

Related Post

«Ні про яку секретну угоду мені особисто нічого не відомо», – прокоментував ситуацію Чак Хейгел. За його словами, врегулювання ситуації на сході України не може здійснюватися військовим способом.

«Про це говорить наш президент, про це говорять і наші європейські союзники. Ситуація на сході України повинна бути врегульована політичним шляхом», – заявив в ході свого виступу американський міністр. Також Хейгел додав, що американська сторона продовжує стежити за тим, як уздовж українського кордону пересуваються російські війська.

«Ми неодноразово говорили про те, що наступним кроком має стати відхід російської армії від кордону», – додав глава Пентагону.

Leave a Comment