fbpx
Політика

В Пентагоні нічого не знають про постачання зброї в Україну

Американський міністр оборони Чак Хейгел прокоментував інформацію про те, що в ході саміту НАТО в Уельсі було прийнято рішення поставляти зброю і військову техніку на територію України. За словами міністра оборони Сполучених Штатів Америки, така інформація не відповідає дійсності.

Як повідомлялося раніше, український лідер на прес – конференції з генсеком НАТО заявив про те, що в ході саміту в Уельсі Україна отримає від країн – членів Альянсу високоточну зброю.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Ні про яку секретну угоду мені особисто нічого не відомо», – прокоментував ситуацію Чак Хейгел. За його словами, врегулювання ситуації на сході України не може здійснюватися військовим способом.

«Про це говорить наш президент, про це говорять і наші європейські союзники. Ситуація на сході України повинна бути врегульована політичним шляхом», – заявив в ході свого виступу американський міністр. Також Хейгел додав, що американська сторона продовжує стежити за тим, як уздовж українського кордону пересуваються російські війська.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Ми неодноразово говорили про те, що наступним кроком має стати відхід російської армії від кордону», – додав глава Пентагону.

Читайте також: