fbpx
Політика

У Москві збираються відреагувати на санкції ЄС, – МЗС РФ

Російська Федерація, безумовно, відреагує у разі прийняття Європейським союзом нових санкцій. Таку позицію офіційної Москви оприлюднили у міністерстві закордонних справ Російської Федерації.

«Тим самим Європейський союз продемонстрував, що його керівництво як і раніше блукає в політичному "задзеркаллі" і фактично посилає сигнали прямої підтримки "партії війни" в Києві, яку не влаштовують підсумки мінської зустрічі», – заявили в російському міністерстві закордонних справ.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Після цього у відомстві Сергія Лаврова вирішили розповісти, чим повинні займатися в Європейському союзі замість того, щоб «гарячково шукати, як болючіше вдарити по економіках своїх країн та Російської Федерації». У МЗС РФ пояснили, що в нинішній ситуації Європейського союзу краще зайнятися підтримкою економічного відродження східних регіонів України і відновленням життєдіяльності регіону.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Щодо нового списку санкцій з боку ЄС, то в разі, якщо вони все-таки будуть прийняті, реакція з нашого боку, безумовно, піде», – підсумували в МЗС РФ.

Читайте також: