fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Ситуація на сході України. Нацгвардія зафіксувала незначні порушення перемир’я

На Донбасі зафіксовані тільки незначні порушення раніше досягнутого перемир’я. Таку інформацію після закінчення церемонії прийняття присяги курсантів – першокурсників Національної академії Національної гвардії України оприлюднив Степан Полторак, командувач Нацгвардією. Слова Полторака передає Hromadske.TV.

«Національна гвардія України знаходиться практично по всьому периметру ведення бойових дій на Донбасі. Вчора спочатку були невеликі порушення в районі населеного пункту Дебальцеве, але в 18:45 вогонь був припинений і аж до сьогоднішнього ранку порушень не було, як, звичайно ж, з нашого боку, так і з боку терористів», – заявив Степан Полторак.

Сьогодні «Інформаційний опір» запевняв, що російські війська і терористи на Донбасі продовжують атаки позицій українських військових.

Як відомо 5 вересня 2014 року в столиці Білорусії пройшло чергове засідання тристоронньої контактної групи Україна – Росія – ОБСЄ. За підсумками зустрічі з керівництвом так званих «Луганської народної республіки» і « Донецької народної республіки» був підписаний протокол, за яким передбачається припинення вогню з 18:00 п’ятниці.

Читайте також: