fbpx
Шоу-бізнес

Олександр Пономарьов відмовився від концертів до кращих часів

Український виконавець Олександр Пономарьов з початком військових протистоянь в Україні «пішов у тінь» і практично перестав давати концерти. Співак каже, що зараз не час для виступів. Головне – захистити і зберегти Україну. Тому зараз головна його "зброя" не мікрофон, а соціальна діяльність. Про це Олександр Пономарьов заявив у програмі «Світське життя» її ведучій Катерині Осадчій.

За словами виконавця, йому стає погано від однієї думки, що в той час, коли мати ховає сина, він десь може давати концерт. Тому поки в країні йде війна, всі свої виступи Олександр Пономарьов звів до мінімуму. Якщо потрібно буде – готовий брати в руки зброю і йти воювати. Але поки що займається соціальною роботою. Права, це не афішує.

Також Олександр Пономарьов поділився з глядачами спогадами свого дитинства. Так, за словами артиста, у нього багато родичів залишилося в Маріуполі, Рахові. Співак досі намагається підтримувати з ними зв’язок. Ще якихось 50-60 років тому, як розповідала Олександру Пономарьову його мати, в цих містах на всі свята люди одягали вишиванки, співали «Ніч яка місячна». А коли в регіон привезли переселенців з Росії, а українців відправили туди, ситація змінилася. Національні традиції люди стали забувати.

Читайте також: