fbpx
Політика

Кличко зібрався повернутися до Верховної Ради, – Бондаренко

Екс-глава КМДА, депутат Київради від «Батьківщини» Володимир Бондаренко написав на своїй сторінці в Facebook, що мер Києва Віталій Кличко після трьох місяців роботи в столиці вирішив повернутися до Верховної Ради, ставши першим номером у списку на майбутніх виборах. На думку Володимира Бондаренка, причиною такого рішення стала вкрай складна ситуація в столиці, з якою Віталій Кличко не впорався.

 «Чи було в принципі бажання займатися інфраструктурою столиці у мера – судити киянам, які голосували за нього. Однак ще раз наголошу: якщо при такій важкій ситуації Київраду зібрати тільки 5 разів, чотири з яких столичний голова на засідання не прийшов; якщо не поставити жодного серйозного бюджетного питання на сесії; якщо не зайнятися поверненням розграбованого столичного майна – то серйозно працювати на київську громаду в команді Кличка ніхто і не збирався», – сказав політик.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 При цьому він звернув увагу на те, що попереду столицю ще чекає складна зима, і впродовж усього літа громадськість, експерти та окремі політики акцентували увагу столичної влади на питанні опалення.

 Як нагадав Володимир Бондаренко, він і сам особисто намагався звернутися з цією проблемою до мера і підняти відповідне питання на засіданні Київради, однак не досяг успіху.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Сьогодні вже очевидно, чому столична влада відверто ігнорувала навіть найскладніші господарські проблеми – мабуть, було розуміння, що з початком зими столичний голова перейде на роботу у Верховну Раду, а за наслідки бездіяльності відповідати буде просто нікому», – зазначив депутат.

Читайте також: