Путін чекає початку опалювального сезону в Україні, – Bloomberg

Президент Російської Федерації Володимир Путін збирається і далі вести «тіньову війну» з Україною. Російський лідер буде вести війну доти, поки не створить в східних областях «квазідержавні структури». Йдеться про структури, які зможуть визначати майбутнє України. Про це повідомили в агентстві Bloomberg.

Як запевняють російські політичні експерти, які в минулому були представниками або радниками чиновників з РФ, незважаючи ні на які домовленості з Петром Порошенком про припинення вогню, Володимир Путін не зупиниться. Мінімальним завданням Володимира Путіна є створення широкої автономії для Луганська та Донецька. Йдеться про такі автономії, які зможуть накладати вето на рішення офіційного Києва. Приміром, на можливе рішення про вступ до НАТО.

Related Post

Офіційний представник російської влади на умовах анонімності сказав, що зараз Володимир Путін чекає листопада. Як відомо, до того часу в Україні завершаться позачергові вибори в парламент і стартує опалювальний сезон. Саме в листопаді президент РФ і зможе посилити тиск на Київ, щоб досягти потрібного компромісу за допомогою «газової труби».

Раніше в «ДНР» сказали, що домовилися з Росією про постачання газу на Донбас.

Leave a Comment