fbpx
Політика

Порошенко: “Я готовий віддати наказ силам АТО припинити вогонь”

Український лідер Петро Порошенко висловив готовність віддати наказ силам антитерористичної операції на сході України припинити вогонь. Як повідомляють європейські засоби масової інформації, з такою заявою глава української держави виступив сьогодні в ході саміту НАТО в Уельсі.

«Я готовий віддати наказ припинити вогонь завтра о 14:00, якщо це буде підтверджено, то я особисто дам доручення Генеральному штабу про двостороннє припинення вогню. Будемо сподіватися, що імплементація мирного плану розпочнеться вже з завтрашнього дня», – висловив свою точку зору український президент.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

В ході уельського саміту український лідер в черговий раз заявив про те, що Україна прагне до миру.

«Ми ніколи не хотіли війни. Наша країна вже втомилася від неї. Ми будемо робити все можливе для того, щоб на українську землю знову прийшов мир», – виступив український президент.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

На завершення Петро Порошенко додав, що перший крок на шляху до відновлення миру в Україні – це припинення вогню, а також дії, які потягнуть за собою роззброєння збройних формувань на сході України.

 

Читайте також: