fbpx
Політика

Олександра Кужель закликала Порошенка говорити правду людям про ситуацію в країні

Як повідомила народний депутат України Олександра Кужель, після закритого засідання Верховної Ради, стало зрозуміло, що парламенту брешуть точно так само, як і всій країні. За її словами, ні в кого немає достовірної інформації, ніхто не розуміє, що відбувається.

 Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

 У зв’язку з цим, Олександра Кужель звернулася до президента України Петра Порошенка, закликавши його не брехати всій країні. Як вона заявила, глава держави повинен працювати зараз не над картами розподілу кандидатів у мажоритарних округах, а над військовими картами.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Депутат також висловила незадоволеність тим, що президент мовчить про ситуацію в країні. Зокрема, вона звернула увагу на те, що президент мовчав, коли сталася трагедія під Іловайськом, і точно так само мовчить зараз.

 «Говорить тільки Путін», – зазначила Олександра Кужель.

 Вона закликала Петра Порошенка дати чіткі і зрозумілі пояснення того, що відбувається зараз в країні, а також того, чи має намір він продовжувати боротьбу або ж погодився на перемир’я на ганебних умовах.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Говоріть нам правду. Люди, які привели Вас до влади і які сьогодні гинуть за Україну, гідні правди, якою б гіркою вона не була. Ми будемо Вас за це поважати, пане президенте», – підкреслила Олександра Кужель.

Читайте також: