fbpx
Новини світу

На Марші миру в Москві очікують більше 50 тисяч росіян

Організатори загальноросійського Маршу миру, який запланований у російській столиці на 21 вересня, розраховують на те, що участь у заході візьмуть близько 50 тисяч громадян Російської Федерації. Сьогодні про це заявила відома російська активістка Олена Васильєва.

За її словами, всі дані про проведення Маршу миру на підтримку України будуть направлені до мерії у встановлені терміни.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

«За нашими підрахунками, у Марші миру візьмуть участь понад 50 тисяч осіб. Цей захід має стати продовженням Маршу миру, який проходив в російській столиці 15 березня. Наша позиція залишилася колишньою: ми вимагаємо негайного припинення агресивної політики з боку російського керівництва. Ця політика коштувала життя тисячам українців і росіян. На сході України продовжують гинути російські солдати, в тому числі і строковики. Це вже перетворилося на пряме військове вторгнення. Таким діям немає виправдання», – заявила російський опозиціонер Олена Васильєва.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Аналогічний захід запланували провести і в Пітері. Там Марш миру також запланований на 21 вересня.

Читайте також: