fbpx
Вторгнення Росії в Україну

Військові госпіталі в Ростові та Пітері забиті пораненими – Д. Тимчук

Російський військовий госпіталь в Ростові вже не приймає поранених, бо забитий доверху. Про це у своєму Facebook повідомив керівник Центру військово – політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, передає УНН.

 Д. Тимчук зазначив, що "за кожен крок на українській землі окупанти платять своєю кров’ю". "Російський військовий госпіталь в Ростові вже не приймає поранених, бо забитий доверху (при тому, що давно не працює з "ватою", а лише з кадровими військовослужбовцями РФ ). Своїх поранених росіяни везуть до Пітера, але і там вже "місць немає".

Читайте також:  73 центр  ССО  зазнав втрат

 Кожен комплект відірваних ручок – ніжок агресорів – це черговий крок до прозріння російського суспільства", – написав Д. Тимчук.

 Він також нагадав, що російське командування не хоче забирати загиблих бійців, а вимагає земельні ділянки під поховання. "Також ми отримуємо дані про те, що російське командування ставить завдання місцевій владі на окупованих територіях Донбасу надавати ділянки землі під поховання знищених російських воїнів.

Читайте також:  За матеріалами СБУ 15 років тюрми отримав зрадник, який навів російські С-300 на багатоповерхівку у Запоріжжі

 Путін боїться везти всі трупи назад до Росії… Що ж, гідна доля окупанта – бути закопаним в безіменній могилі, як собака, ще й на чужині", – підкреслив керівник Центру військово – політичних досліджень.

 Джерело: УНН

Читайте також: