fbpx
Вторгнення Росії в Україну

Усе більше росіян вимагають від Путіна припинити відправляти військових в Україну

Росіяни висловили своє невдоволення брехнею путінської влади про те, що російські війська у війні на сході України участі не приймають. Про це сьогодні, 3 вересня, повідомляє «Независимая газета».

«Багатьох в Російській федерації обурює брехня, оскільки, наприклад,  десантникам, що потрапили в Київ, які нібито заблукали на українському кордоні, а потім потрапили в руки українським військам, дійсно говорили, що вони їдуть не на війну, а на навчання», – прокоментували ситуацію співрозмовники видання.

«При цьому російські солдати на сході України реально перебувають без зв’язку, так як в українців є американська система радіоелектронної безпеки, яка в один момент засікає переговори», – заявив один з експертів.

Читайте також:  В Чернівецькій області цивільні мешканці напали на працівника ТЦК: для самозахисту військовослужбовець здійснив постріли (ВІДЕО)

Звернули увагу на брехню російського президента і в російській Державній Думі. Днями офіційне звернення до міністра оборони Російської Федерації Сергія Шойгу відправив російський депутат Дмитро Гудков, який закликав силовика відповісти про долю російських військових, які гинуть на території України. Депутат зажадав від міністра роз’яснити, скільки ж ще російських солдат воює на Донбасі.

«Російські війська там є. Тут важливе інше питання: який у них статус», – прокоментував ситуацію депутат Державної Думи Дмитро Гудков.

Читайте також:  СБУ викрила очільницю окупаційної «філії роспошти», яка діяла під час окупації Ізюма

Опитані російським виданням експерти підкреслюють, що російські солдати на сході України офіційного статусу мати не можуть. Адже влада донині заперечує втручання російської сторони у війну на території сусідньої країни.

Зовсім недавно серед родичів псковських десантників почалася паніка. Людей обурило те, що в регіоні продовжують формувати все нові загони, які відправляють на війну. У мережі з’являлися реальні підтвердження цього – фото паспортів російських солдатів, які, можливо, вже загинули.

Читайте також: