Віктор Балога пропонує за швейцарським прикладом зробити солдатом кожного здорового і придатного до служби громадянина

Як зазначив народний депутат України Віктор Балога, ситуація складається так, що у України з дипломатичної зброї залишилися лише Литва і, як би це парадоксально звучить, – Румунія. Тому, за його словами, покладатися на переговорний процес – наївно.

 «Але, замість того, щоб активно готуватися до оборони країни, військове керівництво займається пошуком лісів, в яких будуть ховатися партизани на Донбасі», – написав він у Facebook.

 Як нагадав Віктор Балога, він вже неодноразово говорив про те, що в України немає іншого виходу, окрім як за швейцарським наприклад зробити солдатом кожного здорового, придатного до служби громадянина.

Related Post

 «У Верховній Раді зареєстровано мій законопроект про озброєних резервістів автоматичною зброєю. Давайте його приймемо, і у нас буде багатомільйонна армія. Коли в Києві буде мільйон автоматів і стільки ж людей, які знають, як ними користуватися, весь світ буде сміятися над заявами Путіна про 2 тижнях на взяття міста», – зазначив політик.

 Віктор Балога підкреслив, що коли ворог у відкриту загрожує – необхідно оголошувати загальну мобілізацію і переводити країну на військові рейки. За його словами, зараз більш ефективними будуть танки «Оплот», а не поїздки в Брюссель.

 «Чим швидше влада це визнає – тим менше загине патріотів, і тим меншу територію потім доведеться звільняти від окупантів», – підсумував він.

Leave a Comment