fbpx
Вторгнення Росії в Україну

Віктор Балога пропонує за швейцарським прикладом зробити солдатом кожного здорового і придатного до служби громадянина

Як зазначив народний депутат України Віктор Балога, ситуація складається так, що у України з дипломатичної зброї залишилися лише Литва і, як би це парадоксально звучить, – Румунія. Тому, за його словами, покладатися на переговорний процес – наївно.

 «Але, замість того, щоб активно готуватися до оборони країни, військове керівництво займається пошуком лісів, в яких будуть ховатися партизани на Донбасі», – написав він у Facebook.

 Як нагадав Віктор Балога, він вже неодноразово говорив про те, що в України немає іншого виходу, окрім як за швейцарським наприклад зробити солдатом кожного здорового, придатного до служби громадянина.

Читайте також:  Британська розвідка: У лютому РФ мала найбільші середньодобові втрати з початку війни

 «У Верховній Раді зареєстровано мій законопроект про озброєних резервістів автоматичною зброєю. Давайте його приймемо, і у нас буде багатомільйонна армія. Коли в Києві буде мільйон автоматів і стільки ж людей, які знають, як ними користуватися, весь світ буде сміятися над заявами Путіна про 2 тижнях на взяття міста», – зазначив політик.

Читайте також:  73 центр  ССО  зазнав втрат

 Віктор Балога підкреслив, що коли ворог у відкриту загрожує – необхідно оголошувати загальну мобілізацію і переводити країну на військові рейки. За його словами, зараз більш ефективними будуть танки «Оплот», а не поїздки в Брюссель.

 «Чим швидше влада це визнає – тим менше загине патріотів, і тим меншу територію потім доведеться звільняти від окупантів», – підсумував він.

Читайте також: