fbpx
Політика

Верховна Рада не підтримала відставку міністра економіки Шеремети

Верховна Рада відмовилася звільнити Павла Шеремету з посади міністра економічного розвитку і торгівлі України. За відповідне рішення проголосували тільки 213 народних депутатів при мінімально необхідних 226 голосах.

Спікер парламенту Олександр Турчинов повідомив, що Павла Шеремету пропонувалося звільнити у зв’язку із заявою про відставку. За його словами, міністр зараз вже не виконує обов’язки. Відмову прийняти відставку Павла Шеремети нардепи мотивували відсутністю його в парламенті і поясненням причин рішення покинути посаду.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Нагадаємо, міністр економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета 20 серпня 2014 написав заяву про відставку. Причиною такого рішення стало те, що з ним нібито не погодили кадрові питання, зокрема, призначення торгового представника Валерія П’ятницького. Посаду міністра економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета займає з 27 лютого 2014 року.

Читайте також: