fbpx
Політика

Путін попереджав Януковича, що відбере Крим і південний схід України – Москаль

  Геннадій Москаль заявляє, що про плани В. Путіна захопити частину України владна верхівка України знала ще наприкінці минулого року, передає УНН з посиланням на прес -службу політика.

 "Я знайшов людину, присутню на закритих нарадах Януковича в кінці минулого року. Зустрівся з цією людиною в Москві, і вона розповіла, що після зустрічі з Путіним 9 листопада і повернення в Україну Янукович зібрав закриту нараду для наближених осіб та повідомив, що не підпише асоціацію з ЄС у Вільнюсі. На попередження, що це викличе новий Майдан і, можливо, призведе до революції, Янукович відповів буквально наступне: "Якось із майданом і революцією ми впораємося. Путін сказав чітко, що після підписання асоціації, забере Крим з Севастополем, потім Луганськ, Донецьк, Херсон, Миколаїв, Одесу, Запоріжжя, Харків. А коли я запитав, як пояснити людям зрив асоціації, сказав: "Ось тобі 9 млрд, так і поясниш – що компенсація від Росії", – зазначив Г. Москаль.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 "Про цей ультиматум Путіна прекрасно знали Якименко, Захарченко та інші наближені до Януковича особи, які зараз переховуються в Москві, – заявляє Г. Москаль. – Про це мають знати в СБУ, Службі зовнішньої контррозвідки. Тобто ця ситуація не звалилася на країну кілька місяців тому як сніг на голову, вона була відома давно. Однак ті, хто міг попередити про неї, промовчали. І зараз мовчать".

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Джерело: УНН

Читайте також: