fbpx
Вторгнення Росії в Україну

Геращенко: “Вторгнення армії РФ сталося 24 серпня, а не 27”

Вторгнення російської армії на схід України почалося 24 серпня поблизу Саур – Могили та Амвросіївки, а не 27 серпня, про що повідомлялося раніше. З такою заявою виступив радник глави МВС України Антон Геращенко в ефірі «5 каналу».

 «Трагедія в даний момент не тільки в Іловайську.Трагедія почалася вранці 24 серпня, коли російські солдати оточили наших військовослужбовців і розгромили їх під Саур – Могилою і Амвросіївкою», – прокоментував все, що відбувається на сході України Антон Геращенко.

Читайте також:  Мобілізація від 25 років: до ТЦК почнуть викликати чоловіків

На думку радника міністра, українське суспільство мало що знало про ці події.

«Навіть мені не до кінця відомо, як і що саме там відбувалося, проте я точно знаю про те, що там було дуже багато поранених, убитих», – розповів радник міністра.

«Зокрема вся ця проблема виникла тому, що українськими силовиками не були вчасно зроблені дії щодо приходу російської армії. А відбулося вторгнення не 27 серпня під Новоазовськом, а 24-го – під Саур – Могилою і Амвросіївкою. На схід України прийшли озброєні до зубів російські солдати з Рязанської, Костромської повітряно – десантних дивізій. Після вторгнення вони напали на наших хлопців, які в цьому районі були вже дуже давно», – додав він.

Читайте також: