fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Поранені терористи масово лікуються в Криму, – ЗМІ

Інформацію про загиблих і поранених українських військових можна без зусиль відшукати в соціальних мережах, дізнатися з новин по телебаченню або прочитати в газетах. Інша справа – терористи. Багато з них – російські найманці. Тільки біда, що Росія відмовляється підтверджувати свою участь у збройному конфлікті на Донбасі, а тому в той час, коли українських бійців з почестями проводжають в останню путь по всій Україні, пораненим волонтери збирають гроші, проросійських терористів закопують в братських могилах або залишають помирати на полі бою. Куди дівають поранених – це питання виникає у багатьох. Деякі користувачі мережі намагаються знайти на них відповідь.

Так, один з українських блогерів повідомив, що кримські оздоровниці переповнені пораненими терористами. Двох з них він представив читачам свого блогу.

«Може з курортним сезоном у Криму не так вже все й погано, бо в останні дні помічений масовий заїзд гостей з нізавісімага Дамбаса в цей сонячний регіон Росії – матінки! А якщо на чистоту, то зараз помічається приплив поранених терористів в лікувальні заклади Криму. А тепер, давайте знайомитися…. свежачка з самого донбаського пекла – терористи Джокер і Інженер. Були доставлені 21 серпня в 6 міськлікарню Сімферополя. Фото на набережній з мавпочкою, мабуть, скасовується», – написав блогер і опублікував знімок поранених «героїв».

Читайте також: