fbpx
Ситуація на Південному Сході України

США і ЄС повинні включитися у вирішення конфлікту України з РФ, – Зорян Шкіряк

Як зазначив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, останні масовані контратаки російських бойовиків на позиції сил АТО і чергове відкрите вторгнення підрозділів російської регулярної армії на українську територію – це ще одне підтвердження повної неадекватності і глибоких психічних розладів у президента Росії. За його словами, Путін не здатний реально оцінювати ситуацію і продовжує влаштовувати криваву бійню на сході України.

 «Усвідомлюючи поразку проектів «ДНР-ЛНР-Новоросія», психопат намагається виправдатися, в першу чергу, перед своїми громадянами, які отруєні і зазомбовані російською пропагандою, в більшості підтримують військову агресію проти суверенної України», – написав він у Facebook.

 Зорян Шкіряк переконаний, що Путін панічно боїться програти, оскільки вважає, що росіяни його не зрозуміють.

 «Спроби за будь-яку ціну, довести свою здатність подолати переможний наступ сил АТО остаточно позбавили його розуму. Він готовий і далі сіяти смерть, ненависть, розбрат, розпалювати війну і вбивати тисячі мирних людей. Як і для будь-якого диктатора, для Путіна життя людей – ніщо, порівняно з досягненням міфічної мети. Це хвороба, що не піддається лікуванню», – підкреслив радник міністра.

 При цьому він додав, що це вже глобальна проблема не лише України, а й усього цивілізованого світу, оскільки ядерна кнопка в руках безумця – це реальна загроза планетарного масштабу. Як вважає Зорян Шкіряк, США і ЄС повинні включитися у вирішення конфлікту.

 «Щоб більш ефективно протистояти агресору, нам потрібна новітня високоточна зброя. Пряма військова допомога Україні і створення для цього світової антипутінської коаліції поставлять кремлівського варвара на місце», – підсумував він.

Читайте також: