fbpx
Політика

Порошенко має скасувати поїздку до Мінська, – Гриценко

Як заявив народний депутат України Анатолій Гриценко, президент України Петро Порошенко має скасувати свою поїздку до Мінська на переговори з Путіним, Лукашенком і Назарбаєвим. Тим більше, за його словами, немає про що говорити там один-на-один з Путіним – в умовах, коли агресор не зупиняється, і цієї ночі нагло перетинає кордон колонами бронетехніки, погрожує захопити Маріуполь і продовжує вбивати солдатів вогнем своєї артилерії.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «І при тому Лавров анонсує можливу двосторонню зустріч Порошенко-Путін у Мінську для обговорення "внутрішнього українського конфлікту і гуманітарної катастрофи на Донбасі", і цинічно пропонує Україні ще один "гуманітарний конвой"», – написав він у Facebook.

 За словами Анатолія Гриценка, він не бачить ніякого сенсу президенту їхати в Мінськ, ні з точки зору результативності переговорів, ні тим більше – з точки зору гідності та поваги до своєї країни і солдатів, які зараз гинуть від вогню Путіна – агресора.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Президент в такий час повинен бути в країні і як Верховний головнокомандувач безпосередньо управляти її обороною», – підсумував він.

Читайте також: