fbpx
Політика

Росія воює з Україною підло і нишком – Нємцов

 Як зазначив російський опозиціонер Борис Нємцов, російська агітаційна пропаганда каже, що Росія не воює з Україною, що насправді там йде громадянська війна. Але, як він звернув увагу, командири бойовиків в Донецьку – з Москви, які таємно ховають в Пскові десантників, які загинули на полі бою.

 «Але це все агітпроп і МЗС заперечує. Крім, мабуть, нагородження 76 дивізії ВДВ орденом Суворова, який вручається за бойові заслуги», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 У той же час, за його словами, російська влада в одному місці прокололася – у своєму ставленні до прапора і символів України.

 «Істеричність, посадки активістів, що розвертають на вулицях Москви жовто-сині полотнища, свідчать про одне – Росія воює з Україною і символи воюючої країни ображають путінців до глибини їх зранених пропагандою душ», – сказав він.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Як повідомив Борис Нємцов, у випадку з Грузією все бул чесніше: «Прямо сказали, да воюємо, ненавидимо Саакашвілі і хочемо розчленувати державу». З Україною ж, за його словами – підло, нишком і брехливо.

 «Але нічого, Україна вистоїть, настане мир, а мерзотники, які підпалювали і нацьковували один на одного росіян і українців, будуть прокляті», – підсумував опозиціонер.

Читайте також: