fbpx
Політика

«Хто шкодує грошей на своє військо, буде годувати чуже», – Порошенко

Президент України Петро Порошенко висловив свою думку про стан української армії. Про українську армію глава держави поговорив під час військового параду до Дня незалежності, що відбувся в Києві, передає «Українська правда».

« Ми повинні, обов’язково повинні постійно зміцнювати нашу армію. Тому що, хто шкодує грошей на своє військо, буде годувати чуже», – заявив Петро Порошенко.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Як пояснив глава держави, лише ціною колосальних надзусиль всього українського народу можна захистити незалежність, безпеку і життя кожної людини, а також право громадян вільно жити на українській землі.

Раніше повідомлялося, що на переозброєння української армії і оновлення військової техніки протягом найближчих 3 років планується направити суттєві кошти. Згідно з планом, протягом 2015-2017 років на переозброєння і оновлення військової техніки для української армії планується виділити понад 40 мільярдів гривень. На переконання президента, це дозволить модернізувати, закупити і поставити на озброєння армії літаки, вертольоти, бойові кораблі і катери.

Читайте також: