fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Українські безпілотники виявили ряд позицій бойовиків і їх техніки. Виявлений ворог знищений, – прес-центр АТО

Оперативна обстановка в зоні антитерористичної операції дуже динамічна. Виявити цілі допомагають безпілотні літальні апарати. Про це повідомляють в суботу, 23 серпня 2014 року, в прес – центрі АТО.

Згідно з повідомленням прес -служби, ситуація змінюється швидко, і управлінню військ необхідні оперативні і, головне, точні розвідувальні дані. Часто буває, що звичайна розвідка просто не може з об’єктивних причин отримати потрібні відомості. Тоді на допомогу українській армії приходять виготовлені в Дніпропетровській області безпілотні літальні апарати.

«Ці невеликі літальні апарати з встановленою потужною оптичною системою виявляють вогневі точки і добре замасковані позиції бойовиків. Тільки вчора в п’ятницю, 22 серпня, за допомогою повітряної розвідки із застосуванням безпілотників вітчизняного виробництва ми виявили ряд позицій терористів, пересування їх техніки тощо. В результаті – повне знищення виявленого противника», – наголошується в повідомленні.

При цьому в прес-центрі АТО не повідомили,  скільки вчора вдалося знищити терористів і техніки противника після проведення повітряної розвідки, а також місце їх знищення.

Читайте також: