fbpx
Політика

Синові Порошенка стало погано під час молебню за Україну

В суботу, 23 серпня, після урочистих заходів, що проходили на честь Дня Державного Прапора України, президент України Петро Порошенко разом з родиною вирушив на богослужіння в Софійський собор.
 
На богослужінні також були присутні вищі особи держави, в тому числі і три попередні президенти України – Леонід Кравчук, Леонід Кучма і Віктор Ющенко. Під час виступу предстоятеля автокефальної церкви Мефодія молодшому синові Порошенка стало погано.
 
На кадрах відео видно, як він спочатку нахилився до матері, а потім знепритомнів. На щастя, в цей момент його підхопив на руки третій президент України Віктор Ющенко.
 
Раніше подібний випадок в присутності українського президента стався під час його інавгурації. В той момент, коли Петро Порошенко проходив по червоній доріжці до Верховної Ради, одному з солдатів почесної варти перед будівлею парламенту стало погано і він впустив карабін, впавши в обморок.
 
Нагадаємо, в суботу в Україні урочисто відзначається День національного прапора.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 

Синові Порошенка стало погано під час молебню за Україну (відео):

Читайте також: