fbpx
Політика

Порошенко і Меркель сподіваються на позитивні результати зустрічі в Мінську

   Федеральний канцлер Ангела Меркель сподівається, що переговори в Мінську будуть сприяти розв’язанню кризи на сході України. Президент України Петро Порошенко також висловив сподівання на успіх переговорів у Мінську. Про це вони сказали на спільній прес-конференції у Києві, передає кореспондент УНН.

 А. Меркель наголосила, що Німеччина та ЄС будуть спільно з українською владою робити все для вирішення ситуації, ситуації дипломатичним шляхом. "Ми підтримуємо мирні переговори, які пройдуть в Мінську, і сподіваємося, що на них буде прогрес хоча б на крок вперед. Ми обговорювали цю тему з Президентом. Я вважаю, що це можливість просування", – зазначила вона.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 П. Порошенко також висловив сподівання на успіх переговорів у Мінську на зустрічі з лідерами Євразійської трійки і представниками ЄС. "Ми сподіваємося, що будуть досягнуті позитивні результати", – сказав він.

 Нагадаємо, у Мінську 26 серпня пройде зустріч Президента України з лідерами Євразійської трійки (РФ-Білорусь-Казахстан) і представниками ЄС.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Джерело: УНН

Читайте також: