fbpx
Політика

О.Турчинов: Український прапор став символом боротьби за свободу

  Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов привітав співвітчизників з Днем державного прапора. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес -службу Верховної Ради.

 "Зараз наша країна і всі ми переживаємо нелегкі часи. Часи боротьби і гарту нової якості держави, нової якості народу, нової якості відносин між державою і людьми. Тому, настільки важливими для нас стали символи держави: гімн, герб і синьо-жовтий прапор. жовтий і блакитний – ці кольори – поєднання невичерпної волі до свободи разом з постійним рухом вперед і наснагою до розвитку", – сказав О. Турчинов.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 За його словами, сьогодні весь світ асоціює боротьбу за незалежність з кольорами українського прапора. "Сьогодні для всього світу наш прапор став упізнаваним символом боротьби за свободу, за правду, за гідність. Вірю, що разом ми переможемо мракобісся минулого і зможемо переступити через імперську агонію і піти вперед. Вірю, що над новою, вільною та європейською Українїною завжди буде гордо майоріти наш жовто-блакитний прапор. прапор перемоги!", – підкреслив він.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Джерело: УНН

Читайте також: