fbpx
Політика

Ми віримо і знаємо, що наш прапор майорітиме над всією Україною, – Яценюк

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк привітав українців з Днем державного прапора України, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу КМУ.

 "Дорогі співвітчизники! Сьогодні ми святкуємо День національного прапора – синьо-жовтого прапора, який освячує наше життя, нашу боротьбу і наше непереборну ходу до перемоги. Під цим прапором клянеться на вірність Вітчизні українська молодь, під цим прапором йдуть у бій українські воїни. Кольори нашого прапора стали символом свободи і потужним викликом диктатурам вже далеко за межами самої України. До них звертаються люди доброї волі, хто не кориться тиранії, їх до тремтіння бояться ті, хто прагне тримати народи в рабстві ", – сказав А. Яценюк.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 "Життя, праця та змагання мільйонів українців насичені сьогодні цими кольорами, ними заграли сотні і тисячі українських міст і сіл. Це кольори нашої нездоланності і світлої віри. Для наших співвітчизників на Донбасі – це ще й кольори звільнення, кінця кривавого терору і повернення до мирного труду.

 Ми віримо і знаємо, що наш прапор майорітиме над усією Україною. За це борються зараз кращі сини і дочки України. Борються і подолають. Слава рукам, що піднімають і міцно тримають український прапор! ", – йдеться в привітанні прем’єр-міністра.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Джерело: УНН

Читайте також: