fbpx
Політика

“Кернес, Тігіпко і Зурабов ночами ходять до президента”, – журналіст

Стало відомо, що вже дві ночі поспіль Адміністрацію президента України Петра Порошенка відвідував посол Російської Федерації Михайло Зурабов.

Про це повідомляє київський журналіст Сергій Андрушко, який провів дві ночі біля Адміністрації президента України, спостерігаючи за тим, хто відвідує Петра Порошенка в нестандартний робочий час. Журналіст опитував візитерів глави держави про цілі їхнього візиту.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

У першу ніч спостережень журналіста Банкову відвідав мер Харкова Геннадій Кернес. Пізніше прибув колишній "регіонал", а нині лідер партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко, а також позафракційний депутат Володимир Пехов.

Петро Порошенко заявляв раніше, що з моменту вступу на президентський пост він щодня працює до двох годин ночі. Президент сказав про це в той час, коли представляв нового генерального прокурора Віталія Ярему.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Я вже більше двох тижнів перебуваю на посаді президента і ще жодного разу не виїхав додому раніше другої ночі», – сказав Порошенко.

Варто відзначити, що будь-яка інформація про нічні візити до Адміністрації президента на офіційному сайті глави держави відсутня.

Читайте також: