fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи обстрілюють мирних жителів під час роздачі води, – прес-центр АТО

Терористи з так званої «Донецької народної республіки » продовжують вести обстріл житлових населених пунктів у Донецькій області. На цей раз проросійські терористи обстріляли мирне населення селища Червоний Партизан. Люди були обстріляні в той момент, коли вони набирали воду з водовоза. Про це заявили в прес – центрі антитерористичної операції.

«Навіть у дикій природі хижак ніколи не нападе на свою жертву біля водопою. Виходячи з цього, як можна називати людей, які гірше, ніж кровожерливі хижаки? Терористи з «Донецької народної республіки». Саме вони ведуть постійні обстріли людей, які приходять до водовозу за водою. Воду для них возять українські військовослужбовці. Нелюдів не бентежить навіть той факт, що пункт роздачі води в Червоному Партизані розташований прямо біля церкви», – свідчить повідомлення прес – центру антитерористичної операції.

Нагадаємо, що в Красному Партизані води немає вже більше місяця. Місцевим жителям за водою доводиться йти кілька кілометрів до місця, де розташований найближчий колодязь. З цих причин, коли українські солдати привозять в селище воду, за нею збираються чималі черги з місцевих жителів.

«У ці моменти, коли біля водовозу збираються натовпи звичайних селян, терористи починають стріляти по натовпу з 2Б9 «Василек». Результатом таких обстрілів є поранені або  убиті мирні жителі. Також від обстрілів потерпають і місцеві споруди. Терористи поставили собі мету змусити людей жити в злиднях. Але українські солдати привезуть допомогу місцевим жителям за будь-яких умов», – свідчить повідомлення, опубліковане в соціальній мережі.

Як вже повідомлялося раніше, це не перший випадок, коли терористи ведуть обстріл по беззбройних мирних жителях на сході України. 18 серпня бойовики так званої «Луганської народної республіки» відкрили вогонь по колоні, в якій рухалися переселенці. Тоді загинуло як мінімум 15 осіб.

Читайте також: