fbpx
Політика

О. Ляшко виступає проти проведення параду в День незалежності

 Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко висловився проти проведення парадів на День незалежності України і зазначив, що військову техніку необхідно відправити на фронт, а не демонструвати її в столиці. Про це він сказав в ефірі телеканалу "112 Україна", передає УНН.

 "Парад не потрібен. Коли мені розповідають, що це для підвищення бойового духу наших військ на сході України – дурниці все це. Кращий спосіб підвищення бойового духу, це ту техніку не по Хрещатику ганяти, а на схід відправляти", – сказав Ляшко.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 За його словами, українським військовим нічим оборонятися. "Я говорив з командиром батальйону "Айдар" Сергієм Мельниченком, так от у хлопців немає автоматів, у них немає техніки. Вони просять про допомогу Міноборони, тому що у них елементарно нема чим захищатися. Не з вилами їм на "Гради" йти. Коли у нас є техніка, її потрібно не по Хрещатику ганяти, а відправляти на фронт, щоб нашим хлопцям було чим захищатися", – підкреслив він.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 Ляшко також висловився проти проведення параду Військово-морських сил в Одесі. На його переконання, гроші, які будуть витрачені на проведення святкування необхідно направити на закупівлю нової техніки.

 Джерело: УНН

Читайте також: