fbpx
Новини світу

Російська влада заборонила групі “Воплі Відоплясова” дати два концерти в Росії

Концерти популярного в Україні гурту «Воплі Відоплясова» в Москві і Кубані не відбудуться. Як заявив лідер колективу Олег Скрипка, це відбулося без будь-якого офіційного занесення групи в будь-який «чорний список». Слова музиканта наводить «Ехо Москви».

«Ми вже потрапили в «чорний список», і до Росії з концертами їздити не можемо. За планом у нас було два концерти: один на Кубані, а другий в Москві. Обидва концерти скасували, тому що ми українці», – прокоментував рішення російської влади Олег Скрипка.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За словами музиканта, «війна списків» є «дуже важкою хворобою, яку просто треба пережити».

«В даний момент це все дуже схоже на маячню, але з часом все заспокоїться», – прокоментував ситуацію лідер української групи.

Як вже повідомлялося раніше, деякі росіяни вимагали заборонити Івану Дорну в’їзд на територію країни. Також пропонувалося оголосити персоною нон-грата Андрія Макаревича. Крім цього, при виступі вимкнули мікрофон російському музикантові Noize MC, який висловив підтримку Україні.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 

Читайте також: