fbpx
Політика

Чечетов проти проведення військового параду

Народний депутат України від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов вважає, що проведення військового параду в умовах ведення бойових дій на Донбасі є несвоєчасним. Як зазначив політик, парад буде розпалювати мілітаризм, в той час як країні потрібні спокій і мир. До того ж, за словами Михайла Чечетова, було б доцільніше, якби кошти, необхідні для проведення параду, були використані для озброєння в зоні АТО, на лікування поранених і ремонт шкіл на Донбасі.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 На його думку, проведення сьогодні параду стане показухою.

 «Багато людей, і серед цивільних, і серед військових, не зрозуміють владу: на ведення АТО вводять військовий податок, люди самі вносять приватні кошти на допомогу, а держава витрачає ресурси на паради», – сказав депутат.

 За словами Михайла Чечетова, якби АТО вдалося завершити до 24 серпня, то тоді б парад дійсно був би логічним переможним акордом. Однак, як він зазначив, АТО зараз у самому розпалі.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Парад вдарить по авторитету президента», – переконаний Чечетов.

 Михайло Чечетов вважає, що Петру Порошенку слід відмовитися від ідеї проведення параду.

 «Це було б вірним рішенням», – підсумував він.

  За матеріалами: УНН

Читайте також: