fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У МВС хочуть нараховувати страховки і пільги бійцям “Правого сектора” і партизанським загонам

Сім’ям загиблих бійців «Правого сектора» та інших партизанських загонів Міністерства внутрішніх справ України хочуть почати нараховувати страховки і пільги, написав у понеділок, 18 серпня 2014 року, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Згідно зі словами радника глави МВС, в Донецькій і Луганській області постійно гинуть десятки членів «Правого сектора», які ніяк не оформлені, тобто їх сім’ї не мають права на страховки і пільги, які передбачені для бійців законних збройних формувань – міліції, армії, Національної гвардії, СБУ та прикордонної служби.

«Це 609 тисяч гривень страховки по смерті бійця, пенсія по втраті годувальника, різні пільги по комунальних платежах і квартирній платі і так далі. Я ось тут подумав, а що буде заважати новообраному парламенту прийняти закон, в якому визначити процедуру нарахування страховок і пільг сім’ям загиблих бійців «Правого сектора» та інших партизанських загонів?», – написав Антон Геращенко.

При цьому радник глави МВС зазначив, що позиція відомства щодо легалізації партизанських загонів «Правого сектора» та інших загонів залишається незмінною, і підкреслив, що всі громадяни України, які захищають Україну зі зброєю в руках, повинні робити це легально.

Читайте також: