fbpx
Політика

Огризко: “Мета Кремля – знищити інфраструктуру Донбасу”

Колишній український міністр закордонних справ Володимир Огризко сумнівається в тому, що переговори між Україною та Російською Федерацією в форматі один на один можуть бути успішними. Такою заявою Огризко прокоментував вчорашні переговори між главами МЗС Німеччини, Франції, України та Росії.

«Хто в даний момент в Російській Федерації керує всіма процесами? Володимир Путін. Ця людина не перекладе роль миротворця і героя на міністра закордонних справ. Навіть якщо подивитися з такої персоніфікованої точки зору, то успіх в таких переговорах навряд чи можливий. Тут йдеться не про бажання досягти необхідного результату, тут йдеться про бажання російської влади показати свою нібито зацікавленість у вирішенні конфлікту на сході України», – прокоментував свою точку зору колишній український міністр.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Експерт також упевнений, що мета Російської Федерації – повне знищення інфраструктури Донбасу.

«У Російській Федерації немає бажання врегулювати ситуацію на сході України. Кремль поставив зовсім інше завдання – просто знищити всю інфраструктуру Донбасу. Нехай Україна потім зализує рани, а не йде до Європи», – підсумував політик.

Читайте також: