fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Дмитро Тимчук: “Сили АТО провели ряд успішних наступальних дій”

Минулої доби сили української антитерористичної операції зуміли провести ряд успішних наступальних дій. Про це повідомляє військовий експерт Дмитро Тимчук, пославшись на оперативні дані групи «Інформаційний опір».

«Українським силовикам вдалося взяти в кільце Горлівку. Крім цього, був розвинений успіх в районі населених пунктів Новосвітлівка – Хрящувате, завдяки чому вдалося «від’єднати» Луганськ від інших міст, які тимчасово залишаються під контролем терористів. Було взято під повний контроль ділянку траси М – 04, якою забезпечується вихід до українських силовиків, які були заблоковані в районі луганського аеропорту», – свідчить повідомлення Дмитра Тимчука в соціальній мережі.

За словами військового експерта, українські силовики проводять дії з блокування терористичних формувань в районі населеного пункту Іловайськ.

«Активні бойові дії продовжують вестися в районі Донецька, Луганська, Станиці Луганській, Шахтарська і Тореза», – підсумував координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

Читайте також: