fbpx
Політика

“Правий сектор” висунув ультиматум Порошенкові

 "Правий сектор" заявив про намір відправитися маршем на Київ, якщо президент України Петро Порошенко в протягом двох діб не проведе чистку в рядах міліції. Відповідну заяву опубліковано на сайті організації, передає УНН.

 "На сьогоднішній день поряд з відкритою агресією Росії активізувалася внутрішня контрреволюція. Її авангардом є реваншистські сили МВС, в тому числі на високих посадах. Очолює бандитсько-міліцейське угруповання сепаратистський поплічник і московський ставленик генерал Євдокимов. Саме він і його прихвосні роблять все можливе, щоб знищити завоювання нашої революції і прокласти шлях для сепаратистських і терористичних угруповань на Київ", – йдеться в заяві.

 За словами представників організації, "починаючи від знищення нашого побратима Олександра Музичка і до останніх подій в Стрию, Дніпропетровську, Києві та інших містах, йде методична гра на руку сепаратистам і московським окупантам з боку міліції. Здаючи Крим, Донецьк і Луганськ, тисячами переходячи на сторону ворога, в той же час отримуючи зарплату від держави, міліцейські тилові щурі борються з учасниками бойових дій по всій Україні".

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 "У зв’язку з цим, ми звертаємося до президента України Петру Порошенка із закликом негайно навести порядок в МВС, звільнивши одіозних представників антиукраїнських сил з посад в МВС і почати розслідування їх злочинної діяльності", – йдеться в заяві.

 "Також вимагаємо звільнення всіх затриманих, закриття всіх кримінальних розглядів проти бійців добровольчого українського корпусу "Правий Сектор" та інших добровольчих підрозділів і повернення всієї незаконно вилученої зброї і транспорту в зону бойових дій", – додали в організації.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 "У разі невиконання наших вимог протягом 48 годин, ми будемо змушені зняти всі наші підрозділи по лінії фронту, оголосити загальну мобілізацію резервних батальйонів і почати похід на Київ з метою проведення "швидких реформ" в МВС. Похідні колони "Правого Сектора" йтимуть в повному спорядженні", – заявили радикали.

 Також в "Правому секторі" звернулися до інших добровольчих підрозділів і частин Збройних сил України, а також активістів Євромайдану з проханням підтримки.

 Джерело: УНН

Читайте також: