fbpx
Ситуація на Південному Сході України

В зону проведення АТО направляється підкріплення

До опорних пунктів підрозділів Збройних Сил України в зоні проведення антитерористичної операції направляється підкріплення. Про це йдеться в повідомленні Міністерства оборони України, яке було оприлюднене на офіційній сторінці оборонного відомства в соціальній мережі Facebook. «Бойові машини, які прямують в східні регіони України, були зняті з тривалого зберігання, над ними працювали фахівці ремонтно – відновлювальних бригад», – йдеться в повідомленні відомства.

В Міністерстві оборони відзначають, що в складі нових підрозділів ЗС України – військовослужбовці – контрактники та військовослужбовці, які були призвані на військову службу під час мобілізації.

Військовослужбовці добровільно виявили бажання відправитися в зону АТО. Більшість з них – з східних і південних областей України.

Відзначимо, як повідомлялося раніше, Збройні Сили України звільнили місто Жданівка (Донецька область). «Збройними Силами України героїчно звільнено місто Жданівка в Донецькій області. Слава Україні!», – написав президент України Петро Порошенко в своєму Твіттері.

Читайте також: