Організатор маршу за федералізацію Сибіру затриманий правоохоронцями

Російський активіст Михайло Пулин, який є одним з організаторів маршу за федералізацію Сибіру, був затриманий вчора працівниками ДІБДР. Як повідомляють російські засоби масової інформації, разом з Пулиним була затримана і його дружина. Відбулося затримання активіста в Троїцькому районі Алтайського краю, приблизно в сотні кілометрів від Барнаула.

Related Post

«За словами правоохоронців, Михайло Пулин підходить під орієнтування про крадіжку телефону. В ході огляду речей затриманого схожий телефон був виявлений в його рюкзаку. Його дружина формально не затримана, але продовжує залишатися з Пулиним. Пара підозрює, що мобільний телефон їм підкинули співробітники правоохоронних органів. Вчора, 16 серпня, допити активіста тривали», – свідчить повідомлення, опубліковане в засобах масової інформації. Також повідомляється, що відбитків пальців Пулина на нібито вкраденому телефоні не виявили.

Нагадаємо, що марш за федералізацію Сибіру був запланований на 17 серпня. Захід повинен був пройти відразу в декількох містах Росії. Щодо дозволу влади, то формально він так і не був дозволений владою.

Leave a Comment