Ляшко переконаний, що за ультиматумом «Правого сектора» стоїть Коломойський

Народний депутат України Олег Ляшко прокоментував ультиматум «Правого сектора» президенту України Петру Порошенкові. Зокрема, як стверджує депутат, насправді за цим ультиматумом стоїть глава Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський.

 На думку Олега Ляшка, похід на Київ, яким «Правий сектор» пригрозив президенту в тому випадку, якщо той не проведе чистку в рядах правоохоронних органів, – означатиме знищення України.

 За його словами, Путін робить все для того, щоб в Києві почалася заваруха.

Related Post

 «Тоді на сході російські окупанти швидко зметуть наш деморалізований і ослаблений фронт, і через два дні в Києві буде майоріти російський триколор. Згадайте, як Путін забрав Крим – тоді, коли в Києві фактично не було влади», – написав він у Facebook.

 Як заявив Олег Ляшко, погрожуючи Порошенкові, Коломойський свідомо працює на Путіна.

 «Багато людей запевняли мене, що Коломойський – хороший олігарх. Запам’ятайте назавжди: олігархи при владі – це зло, якими б гаслами вони не прикривалися. Саме олігархи довели Україну до війни, саме через олігархів сьогодні гине цвіт української нації. Всі олігархи – Ахметов, Фірташ, Пінчук, Коломойський – повинні бути безумовно усунені від влади. Інакше втратимо Україну», – підсумував політик.

Leave a Comment