fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Вночі у всіх районах Донецька були чутні звуки вибухів і залпів, – міськрада

В ніч з 15 на 16 серпня 2014 року, за повідомленнями місцевих жителів, звуки вибухів і залпів лунали по всьому Донецьку. Про це повідомляють в прес-службі міської ради на своєму офіційному сайті.

В результаті попадання артилерійських снарядів були пошкоджені житлові будинки №19 по вулиці Бахрушина в Кіровському районі та №13 по вулиці Кренкеля в Куйбишевському районі – постраждали особисті речі мешканців і зруйнована покрівля будинку. А також, згідно з інформацією Міністерства надзвичайних ситуацій, в Київському районі був зафіксований факт попадання артилерійського снаряду у двір приватного житлового будинку №71 по вулиці Благовіщенській.

Станом на 9:30 ранку суботи, 16 серпня, обстановка в Донецьку залишається напруженою. Але незважаючи на все це комунальні служби працюють, забезпечуючи життєдіяльність міста

Співробітниками «ДТЕК Донецькобленерго» була відновлена ​​подача електрики в Південний водоузел, який забезпечує питною водою жителів Кіровського і Петровського районів Донецька. Працівниками підприємства були підключені до електропостачання приблизно 16 тисяч жителів мікрорайонів.

Залишаються без світла ще більше 40 тисяч жителів Петровського, Ленінського і Кіровського районів. Відновлювальні роботи на електричних мережах і об’єктах в цих районах ведуться.

Громадський транспорт на автомагістралях міста працює в режимі «вихідного дня». Через обриви на контактних мережах рух не здійснюють трамваї №10 і тролейбуси №7.

Відзначимо, раніше повідомлялося, що в Донецьку практично весь день були чутні, звуки залпів з важких знарядь, свист снарядів і автоматні черги. Ленінський район міста зазнав обстрілу з важкої артилерії, пошкоджені газопроводи і будинку по вулиці Купріна 1а і вулиці Купріна 34.

Читайте також: