fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Великобританія передала для бійців в зоні АТО 180 комплектів бронежилетів і шоломів

  Уряд Великобританії днями прислав для бійців антитерористичної операції, що проходить на сході України, 180 комплектів бронежилетів і шоломів.

 Як повідомляє сайт посольства України у Великобританії, передача спорядження військовим відбулася за участі представників посольства Великобританії в Україні. Поставка бронежилетів і шоломів здійснена на виконання домовленостей між міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним і міністром Великобританії у справах Європи Девідом Лідінгтоном.

 "Цей крок британського уряду засвідчив підтримку боротьби українського народу з тероризмом і неоголошеною військовою агресією з боку Росії", – йдеться в повідомленні.

 Як повідомлялося, 15 серпня Канада відправила Україні третій літак з нелетальноювійськовою допомогою. Канада почала поставки спорядження для прикордонних військ України на початку серпня. Перший військово-транспортний літак з військовою допомогою, включаючи шоломи, бронежилети, захисні окуляри, медичні аптечки, палатки та спальні мішки, вартістю $ 4,5 млн, вилетів 8 серпня.

  Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: