fbpx
Політика

В КПРФ обурилися візитом Путіна до Криму

На зустрічі президента Російської Федерації Володимира Путіна з депутатами Державної думи РФ не прозвучало жодної «свіжої думки». Зокрема, на зустрічі президента з депутатами прозвучав хіба що «болюче марення Володимира Жириновського». Така зустріч раніше пройшла в Ялті. Свою думку з приводу недавньої зустрічі з Володимиром Путіним у соцмережі «Твіттер» висловив депутат Державної думи VI скликання, представник комітету з питань власності, секретар МГК КПРФ Володимир Родін.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Прилетів з Криму із зустрічі з Путіним. Моєму обуренню немає меж. На цій зустрічі не прозвучало жодної свіжої думки, хіба що болюче марення Володимира Жириновського», – заявив Володимир Родін.

Крім того, на зустрічі Володимира Путіна і депутатів Держдуми в окупованому Криму не прозвучало і відповідей на пропозицію щодо самопроголошеної «Новоросії».

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

За словами депутата, вивезення всіх депутатів Державної думи РФ до Криму було «операцією для прикриття вивозу єдиноросів на 3 дні раніше для зустрічі з жителями Криму перед виборами».

Читайте також: